Civilektől civilekről nemcsak civileknek

Civil háló

Civil háló

Mikulás Nógrádban

2014. december 11. - civilhalo

Szép hetet zártunk a múlt héten. Sok-sok munka, felelőség, de jó érzések sokasága is segítette ezt a munkát. Rimóc-Varsány, Sámsonháza, Lucfalva, Bátonyterenye, Mátraverebély- mindenütt járt a Mikulás - mindenhol kis apróságokkal kedveskedett a gyerekeknek.Több helyszínen projekthetek voltak, ahol a hét mindennapján történt valami fontos, és érdekes, izgalmas dolog.

nmckksz2.jpg

Köszönöm a Varsányban élő Annuska, Margit, Etus néniknek, hogy dagasztottak, sütüttek egész nap, hogy délutánra legyen kalács a gyerekeknek. Ivett néninek a segítő közreműködést a kalács elkészítésénél. 10 kg lisztet dagasztottak be és formáztak az asszonyok. Pista bácsinak a kemence melegen tartását. Mátraverebélyben a gyönyörű díszek elkészítését - a tanodaépület feldiszítését- a mesefilm vetítését a Cserhajban - a Mikulásbusz körbeutazását a járás sok településén.

Rimócon a kisbuszt, hogy polgármester úr a rendelkezésünkre bocsájtotta, a hintózás lehetőségét Varsányban, a tanodahálózatnak hozott édességeket, szóval: MINDENKINEK a segítő közreműködését. Szombaton a Paramisi színház karácsonyi műsorát. Kívánom, hogy az adventi várakozás időszaka így teljen el, és az ünnepvárás minden napján történjen egy kisebb csoda minden gyerek életében!

nmckksz1.jpg

süti beállítások módosítása