Civilektől civilekről nemcsak civileknek

Civil háló

Civil háló

Alföldi-fotó a gyerekekért

2015. május 20. - civilhalo

Aukcióra bocsát Alföldi Róbert egy róla készült nagyméretű fotót. A befolyt pénzt az Igazgyöngy Alapítvány kapja. L. Ritók Nóra, az alapítvány elnöke – a Nyomor széle blog szerzője – azt írta, az akcióban az üzenet a legfontosabb. „Az, hogy egy ilyen gesztus a gyerekek, ráadásul a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek felé irányul... Azok felé, akikből ugyanúgy lehetne bármi, mint az élet naposabb felén élőkből, de nekik kevesebb jut a lehetőségekből, a jövőből. Akikért muszáj összefognunk.”

A jótékonysági aukció keretében egyetlen tárgy kerül elárverezésre, mégpedig a Coca-Cola kampányában készült, egyedi, nagyméretű, Alföldi Róbert által dedikált, bekeretezett fotó, melyet Alföldi Róbert az árverés nyertesének személyesen ad át. A jótékonysági aukció kedvezményezettje az Igazgyöngy Alapítvány.
alfoldirobert.jpg

Az Igazgyöngy Alapítvány munkája a tehetséggondozáson kívül a szegregátumokban élő gyerekek esélyteremtésére fókuszál. A művészeti tevékenység szociális kompetenciákat fejlesztő hatásából kiindulva építette fel integrációs modelljét, mely átfogja a probléma egészét. Pozitív hatásmechanizmusával fejleszt gyereket és felnőttet egyaránt. A modell az oktatás, családgondozás-közösségfejlesztés, és az intézmények közti együttműködés generálásával küzd a leszakadó társadalmi csoportokért.

Az aukció időtartama: 2015. május 21. - május 30. éjfél

Az aukció nyertese a virtuális leütés pillanatában, azaz május 30-án éjfélkor legmagasabb összeg felajánlója.

Eredményhirdetés: gyermeknapon, 2015. május 31-én

 Licitálni az alábbi eseményoldalon lehet, illetve névtelenül itt.

süti beállítások módosítása