Civilektől civilekről nemcsak civileknek

Civil háló

Civil háló

Terápiás óra és jótékonysági est Feldmár Andrással

2015. október 27. - Soteria Menedék

Feldmár András pszichoterapeuta egy terápiás órányit, 50 percet beszélget Kardos-Horváth Jánossal, a Kaukázus frontemberével november 19-én, a Centrál Színházban. A rendkívüli ülést zene, performansz, slam poetry követi, majd Szarka Orosz Csaba vezetésével egy különleges árverés-show.

Örülnék nagyon, ha lenne egy jól működő Menedék Budapesten, ahol senki sem árt és senkit sem bántanak. Ahol szégyen és bűntudat nélkül lehetne lenni program, ambíció és cél nélkül. Ahol kiheverhetné valaki a traumák túlélésének fáradalmait. Ahol megvárhatnám, hogy összeszedjem magam, sürgetés nélkül. De jó lenne!” /Feldmár András/

 

jotekonysagi_est_soteria2.jpg

 

A Soteria Alapítvány és a Feldmár Intézet által közösen szervezett estet jótékonysági estre a belépőjegy ára 3000 forint. Az aukción kedves apróságoktól míves festményekig mindenféle műtárgyat kínálni fogunk, de akkor is szeretettel várunk, ha nem szeretnél beszállni a licitálásba! Jegyvásárlásoddal teljes egészében a Soteria Menedék Programot támogatod. 

A Menedék nem gyógyintézet, hanem szeretetteli, barátságos otthon, ahol személyes krízisben lévő emberek, egyszerűen csak zavartalanul létezhetnek. Önkéntesekből és szakemberekből álló közösség segíti, hogy a lakók, a saját igényeik szerint, önrendelkezésüket megőrizve haladhassanak át a krízisen.

Feldmár András a Menedékről: Heti párbeszéd, a Feldmár Intézet jegyzete

A Soteria Menedék közössége kizárólag magánadományokból és civil pályázati pénzekből másfél évig működtetett egy ilyen házat. 2014-ben anyagi okok miatt be kellett zárnunk. Segíts Te is, hogy újra kinyithassunk!

 


Jegyvásárlás: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47480

Bemutatkozó kisfilmünk: https://www.youtube.com/watch?v=VIA2GyuvtlM

A FB esemény: https://www.facebook.com/events/1673236366253761/

További információ:

 

www.soteria.hu
www.feldmarintezet.hu

 

 

süti beállítások módosítása