Civilektől civilekről nemcsak civileknek

Civil háló

Civil háló

Ez egy jó nap

2015. február 05. - Barta Edit

4472991886_3bd3395c01.jpg

Elindultunk! Mi a cihablog?

A TASZ Civil Szervezetek Fejlesztési Programjának blogja, melyen keresztül 10 vidéki civil szervezet mindennapjaiba tekinthettek bele!

Miről szól a projekt?

Norvég makro projektünk célja hazai civil szervezetek kapacitásfejlesztése, a TASZ állampolgári szabadságjogok és politikai részvételi jogok területén folytatott munkájának megosztása révén. Célunk olyan stratégiai együttműködések kialakítása, melyek során az elmúlt 20 évben felhalmozott tapasztalatainkat hatékonyan tudjuk átadni más civil szervezetek számára.

Kik a résztvevők?

A projekthez csatlakozott civilek olyan helyi és regionális szervezetek, amelyek az érdekérvényesítés terén világos küldetéssel és aktivitással rendelkeznek. Róluk bővebben itt olvashatsz.

 Miért blogolunk?

A projekt részeként indítottuk ezt a blogoldalt is, mert kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy a szervezetek hírt adjanak álláspontjukról, küldetésükről, sikereikről és tapasztalataikról, így is esélyt adva ügyük támogatottságának növelésére. Célunk, hogy a most résztvevő szervezeteken túl mások is csatlakozzanak ehhez a közös oldalhoz.

 

süti beállítások módosítása