Civilektől civilekről nemcsak civileknek

Civil háló

Civil háló

Egyszázalék akadályok nélkül!

2016. március 18. - civilhalo

Minden civil szervezet életében időről időre eljön az az időszak, amikor két projekt között szembesül azzal, hogy pályázati források nélkül is fent kell tartania működését, tovább kell vinnie a megkezdett programelemeket, biztosítania kell a munkatársak bérét és a gyerekek délutáni foglalkozását.

Ez a Khetanipe Egyesület életében sincs másképp, ezért idén először úgy döntöttünk mi is belefogunk a mi 1%-os kampányunk megvalósításba! Persze ez sem egyszerű, akadályoktól mentes út. Fel kell mérni, melyik az a célcsoport, akinek leginkább számíthatunk a támogatására, ha hátrányos helyzetű gyerekek délutáni tanítása és szabadidős tevékenységük megszervezése a tét. Természetesen az sem mellékes – ha nem az egyik legfontosabb – hogyan, milyen eszközökkel és milyen fórumokon szólítjuk meg mindazokat, akik szívesen felajánlanák adójuk 1%-át egyesületünknek.

Mindehhez sok segítséget kaptunk a TASZ-tól azáltal, hogy részt vehettünk az általuk szervezett Civil Szervezetek Fejlesztési Programban, és két workshop alkalmával olyan tudással és tapasztalatokkal gazdagodtunk, amely bátorságot adott ahhoz, hogy elinduljunk egy ilyen ismeretlen úton.

A végeredmény pedig egy profi fotós által készített fénykép (ezúton is köszönöm Horváth Gábor barátomnak), egy egyszerű, remélhetőleg figyelemfelkeltő plakát, és egy hamarosan elkészülő kampányfilm a hozzánk járó gyerekek szereplésével és közreműködésével…és a remény, hogy sok ismerős és segítőkész ember dönt úgy, hogy minket támogat majd adóbevallásának leadásakor.

1_plakatb.jpg

 

Nagy Kata, Khetanipe

süti beállítások módosítása