Civilektől civilekről nemcsak civileknek

Civil háló

Civil háló

Civilek a pályán 2.0

2016. január 06. - Barta Edit

Tavaly októberben lezárult civil fejlesztési projektünk, melynek keretében többek között ezt a blogot is indítottuk: a projektben résztvevő 10 civil szervezet itt, a Civil Háló blogon számolt be tevékenységeiről, mindennapi munkájáról képes-szöveges-videós formában. Van egy jó hírünk: indulhat a folytatás!

Amikor tavaly októberben cikket írtunk arról, hogy véget ért szervezetfejlesztő projektünk, nem véletlenül választottuk ezt a képet.

suburbangirlendbegin_1.jpg

Két év sok időnek tűnik, mégis mindannyian éreztük: valójában még csak az út elején járunk. Az elmúlt időszakban a projektben résztvevő civilek kommunikációs, fundraising, jogérvényesítő és video advocacy tréningeken vettek részt, melyeket programvezetőink dolgoztak ki számukra, ők vezették a tréningeket is.

Tudtuk, hogy szeretnénk folytatni a közös munkát. mert rengeteget tanulunk egymástól és mert látjuk, hogy a közös munkának kézzelfogható eredményei vannak.

Együtt örültünk, mikor elindult egy új tumblr-oldal, mikor egy adománygyűjtő kampány szerveződött, mikor valaki egyéni sikereket ért el, amihez titkon reméljük, hogy mi is hozzájárulhattunk.

Szóval örülünk a folytatásnak! PROJEKTFOLYTATÁS: ON!

 

 

süti beállítások módosítása